“Suits”: Νέες πληροφορίες για το spin-off της διάσημης σειράς

“Suits”: Νέες πληροφορίες για το spin-off της διάσημης σειράς

Εκτενείς αναφορές για το επερχόμενο spin-off της διάσημης σειράς “Suits” έκανε η πρόεδρος της Universal International Studios, Μπεατρίς Σπινγκμπορν, με τους λάτρεις της σειράς να αδημονούν. 

Η επανακυκλοφορία του “Suits” τον Ιούλιο μέσα από τις πλατφόρμες Netflix και Peacock, σημείωσε ρεκόρ και βρέθηκε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του πίνακα της Nielsen συγκεντρώνοντας περισσότερα από 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Content London μέσω του Variety, λοιπόν, η πρόεδρος της Universal International Studios, Μπεατρίς Σπινγκμπορν μίλησε για το spin-off της διάσημης σειράς “Suits” το οποίο θα «μεταφερθεί» στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά. Το σενάριο υπογράφει ξανά ο δημιουργός της σειράς Άαρον Κορς και θα διαδραματίζεται «στο ίδιο χρονικό πλαίσιο» με το αρχικό, όπως αποκάλυψε, ενώ υποσχέθηκε ότι θα έχει «την ίδια ενέργεια και τους ίδιους ωραίους χαρακτήρες».

«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο διασκεδαστικό και χαρούμενο» ανέφερε η Σπρίνγκμπορν. Παράλληλα εξήγησε ότι οι σειρές που επιστρέφουν όπως το “Suits” είναι ελκυστικές για τους αγοραστές. «Πολλοί streamers αναζητούν συνεχείς σειρές, πράγμα που είναι εύκολο να τις δεις. «Το “Suits” μας είναι απίστευτα τεράστιο στο Netflix», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχημένη σειρά έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2011 από τη συχνότητα του USA Network και ολοκληρώθηκε έπειτα από εννέα σεζόν. Ήταν η σειρά μέσα από την οποία έγινε γνωστή η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων οι Πάτρικ Τζ. Άνταμς, Γκάμπριελ Μαχτ, Σάρα Ράφερτι, Ντυλέ Χιλ, Τζίνα Τόρες και Κάθριν Χάιγκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ για την κυκλοφορία του «Suits»: «Δεν είναι τρελό;»

Ούτε η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούσε να πιστέψει την απρόσμενη επιτυχία που γνώρισε η σειρά “Suits” στο Netflix. Η Μέγκαν Μάρκλ συμμετείχε στη σειρά πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, και ο ρόλος της, ήταν αυτός Ρέιτσελ Ζέιν. Η δούκισσα του Σάσσεξ, ενημερώθηκε για αυτή την επιτυχία, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του περιοδικού Variety προ μηνών, στην οποία και παρευρέθηκε.

Τότε μία εκ των υπευθύνων του περιοδικού, την ενημέρωσε πως η σειρά είχε πλέον ξεπεράσει τα 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής τόσο στο Netflix όσο και στο Peacock, σύμφωνα με την Nielsen. «Δεν είναι τρελό;» είπε η Μέγκαν Μάρκλ. «Ήταν υπέροχο να δουλεύω με ένα τόσο σπουδαίο καστ και συνεργείο. Περάσαμε πραγματικά όμορφα. Ήμουν σε αυτό για επτά σεζόν, άρα ήταν αρκετός χρόνος», συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ