Συγκέντρωση-πορεία αύριο από την Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας

Συγκέντρωση-πορεία αύριο  από την Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας

Συγκέντρωση-πορεία διοργανώνει η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας αύριο Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

«Στις 6 Δεκεμβρίου», σημειώνεται μεταξύ άλλων, «τιμάμε τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και των δολοφονημένων και των άλλων θυμάτων της κρατικής βίας και της αστυνομικής αυθαιρεσίας, χωρίς ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη. Υψώνουμε τείχος αντίστασης στις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες και τις αυθαιρεσίες της Αστυνομίας.

[…] Φέτος στις 6 Δεκέμβρη ανοίγουμε ξανά την καμπάνια ενημέρωσης για τις διώξεις των μελών της Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας, επειδή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση την 6η Δεκέμβρη 2020 ενάντια στις απαγορεύσεις στο ίδιο σημείο της κεντρικής πλατείας.

Στις 24 Ιανουαρίου οι σύντροφοί μας καλούνται να δικαστούν μόνο και μόνο για τον παραδειγματισμό όλων των υπολοίπων με προσχηματικές κατηγορίες περί παραβίασης υγειονομικών μέτρων και απείθεια, ενώ είναι πλέον σε όλους μας γνωστό ότι οι συγκεντρώσεις ποτέ δεν προκάλεσαν διάδοση του Covid-19 και ο μόνος λόγος της απαγόρευσής τους από την κυβέρνηση ήταν η προσπάθεια να επιβληθούν μόνιμοι περιορισμοί στις συλλογικές διεκδικήσεις και περαιτέρω ενίσχυση της Αστυνομίας.

Ε λοιπόν! Δεν τρομοκρατούμαστε!

Απέναντι στον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, απέναντι στο αστυνομικό κράτος που επιχειρούν να επιβάλουν, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της 6ης/12/20 -μέλη της Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας!».