Ανακοινώνεται τη Δευτέρα η σύνθεση της Περιφερειακής Αρχής από τον Δ. Πτωχό

Ανακοινώνεται τη Δευτέρα η σύνθεση της Περιφερειακής Αρχής από τον Δ. Πτωχό

Η ώρα των ανακοινώσεων για τη σύνθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής έφτασε και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μεθαύριο Δευτέρα ο περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός θα ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα τον πλαισιώσουν στο δύσκολο και απαιτητικό του έργο.

Το σημαντικό για τον ίδιο είναι η ομάδα που θα επιλέξει να συνεργαστεί αρμονικά για την πρόοδο της Περιφέρειας, μέσω της υλοποίησης του προγράμματός του, με το οποίο και κέρδισε στις περιφερειακές εκλογές. Εξάλλου, σε αυτό το στοιχείο στάθηκε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του.

Από εκεί και πέρα, μετά την εκλογή του ο κ. Πτωχός έχει προβεί σε ελάχιστες δημόσιες δηλώσεις και η σημαντικότερη έγνοια του είναι η νέα Περιφερειακή Αρχή να ξεκινήσει άμεσα και δυναμικά την παραγωγή έργου, προκειμένου και οι πολίτες να καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι η θητεία του στην Περιφέρεια θα έχει ως σκοπό την υλοποίηση των έργων που απαιτούνται για την ανάπτυξή της.

Σε ό,τι αφορά τα άτομα που θα επιλέξει από τη Μεσσηνία, για τη θέση των αντιπεριφερειαρχών ακούγονται αυτά των Στάθη Αναστασόπουλου, Ανδρέα Τσουκαλά, Μαρίας Οικονομάκου και Τάσου Σαρδέλη.

Α.Π.