Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε: 10 θέσεις απασχόλησης με σύμβαση μίσθωσης έργου

Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε: 10 θέσεις απασχόλησης με σύμβαση μίσθωσης έργου

Για την πράξη «Παροχή Υπηρεσιών Επιστημονικής, Συμβουλευτικής και Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Καλαμάτας», η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 10 άτομα, συνολικής διάρκειας από την υπογραφή έως 12 μήνες, με δυνατότητα παράτασης έως την ολοκλήρωση των ανωτέρω πράξεων.

Το αντικείμενο της σύμβασης συνδέεται αποκλειστικά με τις ανάγκες του προαναφερόμενου έργου  και δεν καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ».

Η διαδικασία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου δεν είναι διαγωνιστική και, συνεπώς, η επιλογή αντισυμβαλλόμενων έχει το χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης».

Ο δε Αναπτυξιακός Οργανισμός «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ» διατηρεί το δικαίωμα διακοπής των συμβάσεων μίσθωσης έργου καθ’ όλη τη διάρκειά τους, εφόσον ο/η αντισυμβαλλόμενος/η δεν εκτελεί το έργο που του/της έχει ανατεθεί ή το έργο για το οποίο απασχολείται διακοπεί από τον έτερο συμβαλλόμενο της Προγραμματικής Σύμβασης, την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καλαμάτας.