Απαραίτητη η αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης- Καλαμάτας

Απαραίτητη η αεροπορική  σύνδεση Θεσσαλονίκης- Καλαμάτας

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού σε εκδήλωση της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Λαζαρίδης, σε εκδήλωση της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας- Θράκης,  η οποία πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή παρουσία του στην πόλη.

Ο κ. Λαζαρίδης εστίασε στη στήριξη και ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης των δύο πόλεων, τόσο σε επίπεδο εσωτερικού τουρισμού όσο και με επίσκεψη της πόλης μας από Βαλκάνιους με την αεροπορική γραμμή.

Στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας- Θράκης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου και Βίκυ Χατζηβασιλείου, εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ, των αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και Sky Express και δεκάδες εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματίες του τουρισμού.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο αντιδήμαρχος είχε συνάντηση με τον πρώην αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα, με τον οποίο και συζήτησε για θέματα προώθησης και προβολής ενός προορισμού, καθώς για τη “Διπλωματία των πόλεων” ως στοιχείο τουριστικής ανάπτυξης.