Δήμος Τριφυλίας: Συνεχίζουν γενική γραμματέας και συνεργάτες δημάρχου

Δήμος Τριφυλίας: Συνεχίζουν γενική γραμματέας  και συνεργάτες δημάρχου

Με χθεσινές αποφάσεις του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στη Δι@υγεια, συνεχίζουν και στη νέα δημοτική περίοδο στις θέσεις τους η γενική γραμματέας και τέσσερις από τους έξι συνεργάτες του.

Με την 14/2024 απόφαση δημάρχου διορίζεται εκ νέου η Μυλωνά Μαρία-Μερόπη του Γεωργίου ως γενική γραμματέας του Δήμου Τριφυλίας.

Με την 16/2024 απόφαση δημάρχου διαπιστώνεται η διατήρηση της Κονδυλοπούλου Ηλιάνας του Παναγιώτη ως επιστημονική συνεργάτιδος για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης. Με την 17/2024 απόφαση δημάρχου διαπιστώνεται η διατήρηση της Πλέτσα Βασιλικής του Παναγιώτη, αποφοίτου ΑΕΙ, ως ειδικής συνεργάτιδος δημάρχου, η οποία θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, σε δήμαρχο, αντιδημάρχους, Δημοτικό Συμβούλιο ή Δημοτική Επιτροπή σε θέματα τεχνικού χαρακτήρα και ειδικά θέματα Πολεοδομίας-Χωροταξίας, αδειών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, ζώνης λιμένα αιγιαλού-παραλίας, σχεδίου πόλεως και κτηματολογίου.

Με την 18/2024 απόφαση δημάρχου διαπιστώνεται η διατήρηση του Νικόλαου Αγγελόπουλου του Παναγιώτη ως επιστημονικού συνεργάτη για την επικουρία του δημάρχου σε νομικά θέματα κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Με την 19/2024 απόφαση δημάρχου διαπιστώνεται η διατήρηση της Παναγιωτοπούλου Μαρίας του Κωνσταντίνου ως ειδική συνεργάτιδος για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.

Η.Γ.