Εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση  των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας

Παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας που διεξήχθη χθες στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι «το 2024 είναι ένα έτος προκλήσεων, για όλους, καθώς μπροστά μας έχουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για να κάνουμε τους Δήμους μας περισσότερο φιλικούς, φιλόξενους και σύγχρονους με την ευρύτερη έννοια του όρου».

Ο κ. Βασιλόπουλος επισήμανε ότι η ψυχή του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και συνολικά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι οι εργαζόμενοι, μόνιμοι και συμβασιούχοι, τους οποίους και χαρακτήρισε ως «κινητήριο μοχλό», ενώ -μεταξύ άλλων- τόνισε την ανάγκη στελέχωσης των Υπηρεσιών με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό αναφέροντας ότι σε αυτό το πλαίσιο η διεκδίκηση του Δήμου και του Σωματείου Εργαζομένων κινείται στην ίδια κατεύθυνση.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τη συνεργασία το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές που διεξήχθησαν, επίσης χθες, στον ίδιο χώρο.