Κ. Τασούλας: Συλλυπητήρια για την εκδημία του πρώην βουλευτή Αριστόδημου Μπουλούκου

Κ. Τασούλας: Συλλυπητήρια για την εκδημία του πρώην  βουλευτή Αριστόδημου Μπουλούκου

Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην βουλευτή, αντιστράτηγου ε.α. Αριστόδημου Γεωργίου Μπουλούκου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας,

Όπως δήλωσε: «Ο Αριστόδημος Μπουλούκος υπηρέτησε το δημόσιο βίο και τη χώρα μας με αξιοπρέπεια, ήθος και ακεραιότητα. Η πίστη του στις δημοκρατικές αξίες και η μαχητικότητά του για την προάσπισή τους τον οδήγησε στην πρώτη γραμμή του αντιδικτατορικού αγώνα. Έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Ευελπίδων, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας ως λοχαγός, αποτάχθηκε και καταδικάστηκε για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ. Τα χρόνια που ακολούθησαν φυλακίστηκε, εξορίστηκε και βασανίστηκε αποδεικνύοντας στην πράξη την αντίθεσή του στο καθεστώς των συνταγματαρχών.

Μεταπολιτευτικά, εκλεγόταν βουλευτής από το 1977 έως το 1990. Ειδικότερα, το 1977 και το 1981 εκλέχθηκε βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ. Μετά τη διαφωνία του και την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, όπου το 1985 εκλέχθηκε βουλευτής Β΄ Αθηνών, ενώ τον Ιούνιο και το Νοέμβριο του 1989 εξελέγη  βουλευτής Μεσσηνίας, την οποία και υπηρέτησε δημιουργικά.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια».