Λύγισε στο Αίγιο η Εράνη, ήττα 2-1 από τον Παναιγιάλειο

Λύγισε στο Αίγιο η Εράνη, ήττα 2-1 από τον Παναιγιάλειο

Τη βελτιωμένη της αγωνιστική εικόνα επιβεβαίωσε στο Αίγιο (γήπεδο Αβύθου) η Εράνη Φιλιατρών, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να της αποφέρει κάτι χειροπιαστό, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιγιάλειο, στην πρώτη αναμέτρηση για το 2024 που ήταν για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Παρά το πολύ δραστήριο α’ ημίχρονο και ένα δοκάρι από τον Δημητρίου, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τον Μακρή (54’). Ο Πέππας κατόρθωσε να ισοφαρίσει για την Εράνη (75’), αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Παναιγιάλειο, ο οποίος πήρε το 3ποντο της νίκης με το γκολ του Φωκαΐδη στο 82’.
Οι υπεύθυνοι της φιλιατρινής ομάδας μεταφέρουν την εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο:
«Η ομάδα μας μπήκε πολυ δυνατά στο παιχνίδι, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απωλεσε μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί με τους: Καραμπέτσο, Ηλιόπουλο και Δημητρίου, ο οποίος είχε και δοκάρι στην κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους.
Λίγο αργότερα, ένα μονοκόμματο διαγώνιο σουτ του ιδιαίτερα δραστήριου Κωνσταντόπουλου ανάγκασε σε τεράστια απόκρουση τον γκολκιπερ Παπαδόπουλο.
Αμέσως μετά ο έμπειρος πορτιερο πρόλαβε τον Τσερπέ προτού τον εκτελέσει και το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με καρφωτή κεφαλιά του Μακρή, όμως η απάντηση της Εράνης ήταν άμεση.

Οι αλλαγές έδωσαν σημαντική βοήθεια στην μεσοεπιθετική ανάπτυξη και το γκολ που έδειχνε θέμα χρόνου ήρθε από τον αρχηγό που μίλησε ξανά στο 75’, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Πατώντας ολοένα και καλύτερα στο γήπεδο, η ομάδα μας έχασε αδιανόητη ευκαιρία για την ολική ανατροπή με τον Μπινιώρη να αστοχεί απο εξαιρετικά πλεονεκτική θέση και ένα ευθύβολο σουτ του Καραμπέτσου να περνά ελάχιστα άουτ.
Η φάση που καθόρισε το παιχνίδι εξελίχθηκε στο 82ο λεπτό, όταν ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει φάουλ στον Μπινιώρη, αλλά και να σταματήσει το παιχνίδι από την στιγμή που υπήρχε δεύτερη μπάλα μέσα στο γήπεδο, προκαλώντας την έκρηξη του πάγκου, καθώς στην εξέλιξη της φάσης η ομαδα μας δέχθηκε στην κόντρα το 2-1 από σουτ του Φωκαΐδη.
Στα εναπομείναντα λεπτά η Εράνη βγήκε μαζικά στην επίθεση, κυνήγησε με κάθε τρόπο ένα δεύτερο γκολ που θα της έδινε το ελάχιστο που δικαιούνταν με βάση την συνολική της απόδοση, χωρίς όμως να τα καταφέρει».


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας) : Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (85′ Βιλανάκης), Μακρής, Σκούτας (50′ Λουκάς), Κοντοχρήστος (85′ Κοτσόκολος), Σανδραβέλης, Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (70′ Λιάτος).
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας (85’ Λακριντής), Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος (70’ Μπάρκας), Πουλιάνος (85’ Σινανί), Καραμπέτσος, Γκεβόρι (70’ Sampson), Δημητρίου (59’ Παπαδόπουλος).

Γ’ Εθνική-3ος Όμιλος
Πρόγραμμα-αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής
ΑΕ Ερμιονίδας – ΑΕ Μεσολογγίου 4-1
ΓΣ Μαρκό – Αστέρας Βάρης 2-2
Παναιγιάλειος – Εράνη Φιλιατρών 2-1 (53′ Μακρής, 83′ Φωκαΐδης / 75′ Πέππας)
Ρόδος – Θύελλα Ραφήνας 0-1
Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας 0-1
Ελλάς Σύρου – Πανελευσινιακός 4-1
Βύζας Μεγάρων – ΑΕΡ Αφάντου 2-2
Δευτέρα 8/1
ΑΕ Μυκόνου – Ιάλυσος 11 π.μ.
ΑΟ Πυλίου – Κόρινθος 3 μ.μ.

Η Βαθμολογία
1 Κόρινθος 36
2 Θύελλα Ραφήνας 33
3 Ρόδος 31
4 Κυανούς Αστήρ Βάρης 31
5 Ελλάς Σύρου 29
6 Παναιγιάλειος 29
7 Παναργειακός 29
8 ΑΕΡ Αφάντου 27
9 Μαρκό 27
10 Πανελευσινιακός 24
11 ΠΑΟ Βάρδας 23
12 ΑΕ Μυκόνου 22
13 Ιάλυσος 20
14 Βύζας Μεγάρων 19
15 ΑΟ Πυλίου Κω 15
16 ΑΕ Ερμιονίδας 11
17 Εράνη Φιλιατρών 7
18 ΑΕ Μεσολογγίου 3

Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 14/1)
Θύελλα Ραφήνας – ΠΑΟ Βάρδας
Κόρινθος – ΑΣ Ρόδος
Ερμιονίδα – ΑΕ Μυκόνου
ΑΕ Μεσολογγίου – Παναιγιάλειος
Εράνη Φιλιατρών – ΑΟ Πυλίου Κω
Ιάλυσος – Μαρκό
Αστέρας Βάρης – Βύζας Μεγάρων
ΑΕΡ Αφάντου – Ελλάς Σύρου
Πανελευσινιακός – Παναργειακός