Μ. Χρυσομάλλης: «Ο ερχομός του νέου έτους 2024 σηματοδοτεί το τέλος μιας χρονιάς πολλών, έντονων και σημαντικών αλλαγών»

Μ. Χρυσομάλλης: «Ο ερχομός του νέου έτους 2024 σηματοδοτεί το τέλος  μιας χρονιάς πολλών, έντονων και σημαντικών αλλαγών»

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας

Ο ερχομός του νέου έτους 2024 σηματοδοτεί το τέλος μιας χρονιάς πολλών, έντονων και σημαντικών αλλαγών για τον τόπο μας. Βιώσαμε έναν πρωτόγνωρο για τη γενιά μας πληθωρισμό, έναν ακόμη πόλεμο στη γειτονιά μας που έφερε περισσότερη αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλά και τέσσερις εκλογικές διαδικασίες που επιβεβαίωσαν με το αποτέλεσμά τους ότι οι συμπολίτες μας επιβραβεύουν την αξιόπιστη και ειλικρινή διακυβέρνηση, χωρίς ψέματα και λαϊκισμό. Ο αγώνας μας να στηρίξουμε τους πολίτες και την κοινωνία, να θωρακίσουμε τη χώρα και την οικονομία επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την απόδοση έπειτα από πολλά χρόνια της επενδυτικής βαθμίδας στην οικονομία μας, με την αύξηση του ΑΕΠ και τη μείωση του χρέους, μετατρέποντας την Ελλάδα από παρία της Ευρώπης σε παράδειγμα.

Το 2024 συνεχίζουμε την προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε και να εξαφανίσουμε τις παθογένειες του τόπου μας, που μας ταλανίζουν όλους. Συνεχίζουμε τον αγώνα να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους μας, να βελτιώσουμε το εισόδημα όλων των πολιτών, να ενισχύσουμε το διεθνή ρόλο της χώρας μας και την αποτρεπτική ισχύ της απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το 2024 συνεχίζουμε την προσπάθεια για να δούμε κρίσιμες υποδομές που έχουμε ανάγκη στη χώρα αλλά και στη Μεσσηνία, επιτέλους να ξεκινήσουν να υλοποιούνται.

Στους δύσκολους καιρούς μας η ενότητα και η σύμπνοια του λαού μας είναι η πιο ισχυρή μας δύναμη για να συνεχίσουμε να οδηγούμε και το 2024 την Ελλάδα μας και τη Μεσσηνία μας στο μέλλον που τους αξίζουν.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο συμπατριώτη μου το νέο έτος 2024 να φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, πάντα με υγεία και προκοπή σε όλους! Χρόνια Πολλά!

Μίλτος Χρυσομάλλης,

Βουλευτής Μεσσηνίας