Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε ο κύκλος των βιωματικών εργαστηρίων με την Άννα Σκάρπα

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  ξεκίνησε ο κύκλος των βιωματικών εργαστηρίων με την Άννα Σκάρπα

Το δεύτερο ανοικτό σεμινάριο αυτοβελτίωσης και το πρώτο στο πλαίσιο μιας νέας ετήσιας σειράς, που θα διαρκέσει όλο το 2024, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν τη συμβολική ημέρα των Φώτων στο φιλόξενο χώρο του «House by Phaos» στην οδό Σφακτηρίας 18, στο κέντρο της Καλαμάτας. Περισσότερα από 30 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμβούλου ψυχικής υγείας και Life Coach, Άννας Σκάρπα, η οποία μέσα σε διάστημα 1,5 ώρας κατάφερε να αναλύσει, να προσφέρει εργαλεία και τεχνικές και να δώσει τροφή για σκέψη για θέματα όπως: η ανακάλυψη του αληθινού εαυτού, η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, η διαχείριση του στρες, ο έλεγχος της ψυχοφθόρας ανεξέλεγκτης εγκεφαλικής λειτουργία και η επίτευξη της εσωτερικής γαλήνης, μέσα από την αυτοσυνειδησία και την εστίαση στο «τώρα».

Και αυτή τη φορά η ενεργός συμμετοχή του κοινού έδωσε ζωντάνια, διεύρυνε τους ορίζοντες της εμπειρίας και της συζήτησης και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τέτοιες εκδηλώσεις. Η πρωτοβουλία της κας Σκάρπα ήρθε να καλύψει αυτό το κενό με ένα υψηλού επιπέδου εργαστήριο και σίγουρα θα δώσει το έναυσμα για ανάλογες διοργανώσεις, που θα προσφέρονται δωρεάν στον κόσμο της περιοχής μας και θα στοχεύουν στην ατομική και συλλογική βελτίωση.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές για αυτόν τον ανοικτό κύκλο συναντήσεων, που είναι προγραμματισμένες να γίνονται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, στο «ΦΑΟΣ», με «οικοδέσποινες» την Άννα Σκάρπα και τη Νέλλη Κουβελάκη, στα τηλέφωνα 6976897318 και 2721 094000.