Νέο μετερίζι…

Νέο μετερίζι…

Μπορεί ο Παναγιώτης Νίκας να μη διαθέτει, πλέον, δημόσιο αξίωμα, ωστόσο ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να… καταθέσει τα όπλα. Με τη διαβεβαίωση ότι δε θα εγκαταλείψει τον αγώνα για την πρόοδο του τόπου, ιδιαίτερα απέναντι στους υπονομευτές, τους λαϊκιστές και τους πατριδοκάπηλους, έκλεισε την τελευταία του δήλωση ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, ανέφερε: “Εύχομαι χρόνια πολλά και μια δημιουργική νέα χρονιά. Ολοκληρώνοντας την τετραετία (Σεπτέμβριος 2019 – Δεκέμβριος 2023) ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου απέρχομαι υπερήφανος για το έργο μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου και μου έδιναν πάντα νίκες σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχα, που ήταν πάντα δίπλα μου στον αγώνα μου, ο οποίος πάντοτε είχε ως μοναδικό στόχο την πρόοδο του τόπου μας.

Διαβεβαιώνω πως αυτόν τον αγώνα δε θα τον εγκαταλείψω και ιδιαίτερα θα βρίσκομαι απέναντι στους γνωστούς υπονομευτές κάθε αξιέπαινης προσπάθειας, τους λαϊκιστές και τους πατριδοκάπηλους. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου. Για μία ακόμα φορά, εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

Για να δούμε ποιο θα είναι το νέο μετερίζι του… τέως.
Α.Π.