ΠΑΣΟΚ: Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το δημογραφικό με βραχυπρόθεσμα επικοινωνιακά μέτρα

ΠΑΣΟΚ: Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το δημογραφικό με βραχυπρόθεσμα επικοινωνιακά μέτρα

Τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της οικογένειας επέκριναν με κοινή ανακοίνωση η Κατερίνα Καζάνη, Βουλευτής Ευβοίας και υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο Τομέας Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για άλλη μια φορά επίμονα η Κυβέρνηση ασκεί αναποτελεσματικές πολιτικές και ανακοινώνει ανούσια μέτρα -δήθεν- ενίσχυσης της οικογένειας και πάταξης του δημογραφικού προβλήματος.

“Παρακολουθήσαμε τους Υπουργούς κ. κ. Χατζηδάκη και Ζαχαράκη να προσπαθούν να πείσουν ότι αυξάνοντας το επίδομα γέννας θα αντιστρέψουν τον δημογραφικό κατήφορο της χώρας”, αναφέρεται στην ανακοίνωσή των αρμοδίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τονίζουν: “Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το δημογραφικό με βραχυπρόθεσμα μέτρα ενταγμένα σε μια επικοινωνιακή στρατηγική, ενώ για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τη νέα οικογένεια απαιτείται μια σταθερή μακροχρόνια πολιτική, που στο επίκεντρο της θα έχει τη σταθερή οικονομική ενίσχυση των οικογενειών με παιδιά, την ευνοϊκότερη φορολογική τους μεταχείριση, πολιτικές που θα προστατεύουν τον ρόλο της εργαζόμενης μητέρας καθώς και τη δημιουργία των κατάλληλων κοινωνικών συνθηκών για τις οικογένειες και την ανατροφή των παιδιών τους”.