Πέρασε στην…αντεπίθεση η Εράνη, σκόρπισε με 4-1 την Κω και ελπίζει!

Πέρασε στην…αντεπίθεση η Εράνη, σκόρπισε με 4-1 την Κω και ελπίζει!

Η πρεμιέρα του β’ γύρου της Γ’ Εθνικής βρήκε μια άλλη Εράνη. Αυτή τη φορά εκτός από τη θέληση και τις εντυπώσεις οι Φιλιατρινοί έβγαλαν ουσία και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, «σκορπίζοντας» σήμερα το μεσημέρι στην έδρα τους με 4-1 τον ΑΟ Πυλίου Κω. Αυτή η νίκη, με τα γκολ που πέτυχαν ο νεοφερμένος Φάκκης και ο Καπλάνης (από δύο ο καθένας) και η δυναμική εμφάνιση αναπτέρωσαν τις ελπίδες παραμονής των Τριφύλιων.
Οι υπεύθυνοι της Εράνης μεταφέρουν την εικόνα του αγώνα, που ήταν για τη 18η αγωνιστική του 3ου Ομίλου:
Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της στην Γ´ Εθνική σημείωσε η ομάδα μας επικρατώντας με μια ολοκληρωτική εμφάνιση 4-1 επί του Α.Ο. Πυλίου.
Συνδυάζοντας το θελκτικό ποδόσφαιρο με το επιθυμητό αποτέλεσμα και μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 21 έτη, η Εράνη πέτυχε τέσσερα πανέμορφα γκολ αποδεικνύοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο την εξαιρετική δουλειά που συντελείται σε όλα τα επίπεδα.
Έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και πάγωσαν τα Φιλιατρά, καθώς απέκτησαν το προβάδισμα με πλασέ του Δρόσου στο 9ο λεπτό.
Η αντίδραση της Εράνης ήταν ονειρική, καθώς όχι μόνο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει, αλλά το έπραξε βγάζοντας ένα τεράστιο «θέλω» για τη νίκη.
Στο 37ο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με μια συστημένη σέντρα στον επερχόμενο Φάκκη, οι ισορροπίες επανήλθαν.
Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ολική ανατροπή ήρθε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, έπειτα από σέντρα του Καραμπέτσου και γυριστή κεφαλιά του Καπλάνη.
Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισε το δεύτερο, με την Εράνη να σημειώνει ένα ακόμα γκολ βάζοντας σε ισχυρά θεμέλια την διαφαινόμενη επικράτηση της.
47 δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη ο Κωνσταντόπουλος «τάισε» εκ νέου τον Φάκκη, που με κοντινή προβολή διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καπλάνης που σκόραρε ξανά με κεφαλιά στο 84’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση.
Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με το σφύριγμα της λήξης να φωτογραφίζει την «απόσταση» των δυο αντιπάλων, η οποία αποτυπώθηκε ανάγλυφα στο τελικό αποτέλεσμα.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος (68΄Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος (91′ Λακριντής), Μπάρκας (91′ Σταθόπουλος), Σινάνι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος, Φάκκης (77′ Φλαριώτης)
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Κασέλης, Τζανουλίνος, Μούλας(53′ Λάντζιος), Μπριλάκης, Κότζα, Βουκουμάνοβιτς(53′ Καρακούσης), Λάλκοβιτς, Δρόσος, Τσιτσεκίδης(76′ Τσατσακλάς), Μέντης(46′ Χατζηνικολάου), Χατζηβασίλης.

Γ’ Εθνική-3ος Όμιλος
Ερμιονίδα – ΑΕ Μυκόνου 0-1
Εράνη Φιλιατρών – ΑΟ Πυλίου Κω 4-1
ΑΕΡ Αφάντου – Ελλάς Σύρου 0-1
Κόρινθος – ΑΣ Ρόδος 1-1
Θύελλα Ραφήνας – ΠΑΟ Βάρδας 5-0
Ιάλυσος – Μαρκό 3-0
Πανελευσινιακός – Παναργειακός 0-3
Αστέρας Βάρης – Βύζας Μεγάρων 6-0
ΑΕ Μεσολογγίου – Παναιγιάλειος 1-4
Η βαθμολογία
1.Κόρινθος 38
2.Θύελλα Ραφήνας 36
3.Αστέρας Βάρης 34
4.Ρόδος 32
5.Παναργειακός 32
6.Παναιγιάλειος 32
7.Ελλάς Σύρου 32
8.Μαρκό 27
9.ΑΕΡ Αφάντου 27
10.ΑΕ Μυκόνου 26
11.Ιάλυσος 24
12.Πανελευσινιακός 24
13.ΠΑΟ Βάρδας 23
14.Βύζας Μεγάρων 19
15.ΑΟ Πυλίου Κω 16
16.Ερμιονίδα 11
17.Εράνη Φιλιατρών 10
18.ΑΕ Μεσολογγίου 3
Η επόμενη αγωνιστική, 21/1
AE Μυκόνου-Μαρκό
Βύζας Μεγάρων-Ιάλυσος
Ελλάς Σύρου-Κυανούς Αστήρ Βάρης
Παναργειακός-ΑΕΡ Αφάντου
Θύελλα Ραφήνας-Πανελευσινιακός
Παναιγιάλειος-ΑΕ Ερμιονίδας
ΑΟ Πυλίου Κω-ΑΕ Μεσολογγίου
Ρόδος-Εράνη Φιλιατρών
ΠΑΟ Βάρδας-Κόρινθος