Σεμινάριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου

Σεμινάριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο/εκπαίδευση σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες διοργανώνουν το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση τους σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες στον τομέα των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Ειδικότερα, το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο Elite City Resort στην Καλαμάτα (Ναυαρίνου 237, 24100). To πρώτο τμήμα θα υλοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ και το δεύτερο τμήμα το Σάββατο, 20 του μήνα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Κατά την εκπαίδευση θα καλυφθούν θεματικές όπως:

•Τι είναι οι Ενεργειακές Κοινότητες και τα είδη τους

•Ποιος/ ποια μπορεί να συμμετέχει σε μια Ενεργειακή Κοινότητα

•Το ισχύον νομικό πλαίσιο

•Παρουσίαση Καλών Πρακτικών

•Βασικές αρχές Διαχείρισης Ενεργειακών Κοινοτήτων

Στόχος είναι μετά το τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχουσες να κατέχουν πλήρη και εμπεριστατωμένη γνώση σχετικά με την υλοποίηση και τη συμμετοχή τους σε Ενεργειακές Κοινότητες.

Παράλληλα, θα υλοποιηθεί group mentoring σε θέματα οικονομικής και επιχειρηματικής ενδυνάμωσης γυναικών.

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται (https://forms.office.com/e/NMmTvFRbXs).

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2721025700 ή στο info@cvf.gr.