«Σηκώνει μανίκια» η νέα Δημοτική Αρχή Καλαμάτας

«Σηκώνει μανίκια»  η νέα Δημοτική Αρχή Καλαμάτας

Σύσκεψη υπό το δήμαρχο και ανάληψη καθηκόντων από τους νέους αντιδημάρχους

Ενημέρωση περιείχε το χθεσινό… μενού της σύσκεψης μεταξύ του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και των νέων αντιδημάρχων. Οι τελευταίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις αρμοδιότητές τους και έλαβαν τις σχετικές κατευθύνσεις για την ταχύτερη απόδοση έργου και την άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει η Δημοτική Αρχή.

Άλλωστε, κατά τη διαδικασία ανακοίνωσης των νέων ονομάτων ο κ. Βασιλόπουλος «είχε δείξει» το… βηματισμό της νέας Δημοτικής Αρχής, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι  “οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι πολλές. Είμαι, όμως, βέβαιος ότι με καθημερινή και σκληρή εργασία, με ορθό προγραμματισμό, με σχέδιο και τόλμη, θα επιτύχουμε τους στόχους που ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει.

Σε αυτή την κατεύθυνση και λειτουργώντας ως ομάδα, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.

Να γνωρίζουν όλοι -είναι κάτι, άλλωστε, που έχω κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή-, ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του σίγουρο, σε καμία θέση. Για κάθε αρμοδιότητα υπάρχουν συγκεκριμένες στοχεύσεις και προφανώς όλοι οι αιρετοί της πλειοψηφίας που αναλαμβάνουν θέση ευθύνης, καθημερινά θα αξιολογούνται.

Μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά. Η Δημοτική Αρχή -να είστε σίγουροι- θα συνεχίσει να λειτουργεί ομαδικά και όπως σε όλες τις ομάδες, όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν διαφορετικές ευθύνες στη διάρκεια της θητείας».

Επίσης, σχολίασε ότι «δεν υπάρχει χρόνος να χαθεί, ούτε μία ημέρα εργασίας, αφού οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν δεν πρόκειται να δικαιολογήσουν ολιγωρίες στην υλοποίηση του έργου μας».

Α.Π.