Θανάσης Βασιλόπουλος: Η συνεργασία μπορεί να παράξει πλούτο για την Πελοπόννησο

Θανάσης Βασιλόπουλος: Η συνεργασία μπορεί να παράξει πλούτο για την Πελοπόννησο

Σε σύσκεψη εργασίας των δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό συμμετέσχε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, ο δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε: «Συμμετείχα μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό στην Τρίπολη.

Συζητήσαμε, μοιραστήκαμε το όραμά μας και ιδέες για τα επόμενα χρόνια, ανταλλάξαμε απόψεις και τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας για να πάμε όλοι μαζί την Πελοπόννησο μπροστά.

Είμαι βέβαιος ότι οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν. Άλλωστε, μπροστά μας, προφανώς το γνωρίζουμε όλοι, έχουμε μία κρίσιμη πενταετία. Η Πελοπόννησος συνολικά αποτελεί μία Περιφέρεια με τεράστιες δυνατότητες, συγκριτικά πλεονεκτήματα, αλλά και πλούτο αναξιοποίητο σε κάθε τομέα της κοινωνικής, παραγωγικής και οικονομικής ζωής.

Και οφείλουμε ως Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού να έχουμε μία ουσιαστική, γόνιμη και παραγωγική συνεργασία και κοινό βηματισμό επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας και του τόπου μας».