Το Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας έκοψε την πρωτοχρονιάτική του πίτα

Το Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας  έκοψε την πρωτοχρονιάτική του πίτα

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής, στο συνεδριακό χώρο του Elite City Resort, το Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας, το οποίο «βαδίζει» φέτος αισίως την 57η χρονιά από την ίδρυσή του.

Ευχόμενη καλή χρονιά σε όλους, η πρόεδρος του Λυκείου, Τζίνα Καρέλια, σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα αποτελεί μια περίοδο εξωστρέφειας και συνεργασιών για το ΛΕΚ. Όπως εξήγησε, μεταξύ άλλων δράσεων, στο Λύκειο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια κοινή δράση με τη Στοκχόλμη, καθώς το προηγούμενο διάστημα έγινε παρουσίαση του σουηδικού μουσείου Nordiska στην Καλαμάτα, ενώ την ερχόμενη άνοιξη αντιπροσωπεία της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» πρόκειται να επισκεφθεί τη Στοκχόλμη, συμμετέχοντας σε εκδήλωση γνωριμίας της Συλλογής με το σουηδικό κοινό.

Έκλεισε δε, λέγοντας ότι η επέκταση των δραστηριοτήτων του Λυκείου και η εξωστρέφεια εμπλουτίζουν τις γνώσεις και βοηθούν να παραμένει συντονισμένο και επίκαιρο.

Παρουσία, δε, μελών και φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας έγινε η κοπή της πίτας, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί της Κέρκυρας από τη χορευτική ομάδα.

Χρ.Μ.