Το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη ενδυναμώνει το αποτύπωμά της στην Πελοπόννησο

Το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη ενδυναμώνει το αποτύπωμά της στην Πελοπόννησο

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για  ορθολογική επέκταση του δικτύου καταστημάτων και τη διείσδυση σε νέες δυναμικές τοπικές αγορές. Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση, ενισχύοντας την παρουσία της τράπεζας στην Πελοπόννησο, μια Περιφέρεια με σημαντικό οικονομικό ενδιαφέρον.

Επίσης, υποστηρίζεται από 6μελή ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και των αναγκών της και επικεφαλής τον κύριο Παναγιώτη Μπάκο.   

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, ο διευθύνων σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας, Αντώνης Βαρθολομαίος, σημείωσε σχετικά: «Η Παγκρήτια Τράπεζα μεγαλώνει και ενισχύει το αποτύπωμά της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το νέο κατάστημά μας στην Τρίπολη αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς τη στήριξη των οικονομικών αναγκών των τοπικών κοινωνιών. Με το δυναμικό στρατηγικό της σχεδιασμό και τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού και των μετόχων της, η Παγκρήτια είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς και να αξιοποιήσει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά της».