Βρείτε το δικό σας… καταφύγιο ζεστασιάς!

Βρείτε το δικό σας… καταφύγιο ζεστασιάς!

Οι μοκέτες με το μέτρο αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Το Agiovlasitis Home έχει στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία από μοκέτες-χαλιά επώνυμων brands που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Εάν, ωστόσο, οι προσφερόμενες διαστάσεις δεν σας εξυπηρετούν, υπάρχουν επίσης οι μοκέτες και οι διάδρομοι με το μέτρο. Περιηγηθείτε στην online συλλογή και ανακαλύψτε την ιδανική μοκέτα, παιδική ή μη, που θα βρείτε σε απίθανα σχέδια και χρώματα και πολύ συμφέρουσες τιμές.

Κάντε στροφή στην κομψότητα με στρογγυλά χαλιά!

Τα στρογγυλά χαλιά αναδύονται ως η νέα μοντέρνα διακοσμητική τάση που συνδυάζει κομψότητα και πρακτικότητα και στο online κατάστημα του Agiovlasitis Home θα βρείτε τα καλύτερα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή, βρείτε το χειμωνιάτικο από βελούδο ή καλοκαιρινό στρογγυλό χαλάκι από γιούτα, που επιθυμείτε και μεταμορφώστε τον χώρο σας. Μικρό ή μεγάλο, κλασικό, μοντέρνο ή boho, θα κάνει τη διαφορά στο σαλόνι, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρά σας. Επιλέξτε το χαλί στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν και… ντύστε τον χώρο σας με κομψότητα!

Είδη σπιτιού και διακόσμησης για χώρους που ξεχωρίζουν!

Τα είδη σπιτιού και διακόσμησης που θα  βρείτε στο Agiovlasitis Home είναι άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Εκεί, ωστόσο, θα βρείτε επίσης λευκά είδη, έπιπλα και είδη κουζίνας και μπάνιου, κουρτίνες, στόρια, κουρτινόξυλα, φωτιστικά, υφάσματα και εποχιακά είδη από επώνυμα brands που αντέχουν στον χρόνο και υπόσχονται να αναδείξουν τον χώρο σας. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το agiovlasitishome.com, επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις και διακοσμήστε τον χώρο σας όπως του αξίζει!