Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξή του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξή του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Ο Δήμος Καλαμάτας μπαίνει σε αποκριάτικους ρυθμούς και την Παρασκευή 1η Μαρτίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, η Πριγκίπισσα Ιζαμπώ θα κηρύξει και επίσημα τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν οι «Alcatrash». Το τετραμελές συγκρότημα ταλαντούχων μουσικών, που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τα live τους και τις τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετέχουν, έχει ετοιμάσει να παρουσιάσει ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το συγκρότημα Alcatrash αποτελείται από τους: Πέτρο Πυλαρινό (φωνή), Σταύρο Κωστή (κιθάρα), Ανδρέα Βούλγαρη (πλήκτρα) και Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο (τύμπανα). Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Νίκος Κουρκούλης.

Επίσης, έχουν παίξει μουσική στις επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές «Καλό Μεσημεράκι», «Για την Παρέα» και «The 2Night Show».

Την τελετή έναρξης του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα παρουσιάσουν ο Παναγιώτης Δραγκιώτης και η Ελένη Λιάσκα.

Θα προηγηθεί αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (είσοδος από οδό Πανταζοπούλου) η παράδοση των λαβάρων. Θα ακολουθήσει Carnival Party με μουσική από τον dj Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.