Αυγά και πατάτες έπεσαν στην Καλαμάτα από αγρότες

Αυγά και πατάτες έπεσαν στην Καλαμάτα από αγρότες

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση της αντιπροσωπείας των αγροτών με τον πρωθυπουργό, στην Καλαμάτα ήταν σε εξέλιξη μία ακόμα κινητοποίηση των αγροτών της Μεσσήνης.

Ειδικότερα, κομβόι τρακτέρ, το οποίο ξεκίνησε από το μπλόκο που έχει στηθεί στο σταθμό της Μεσσήνης, έφτασε αρχικά στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αρτέμιδος και στη συνέχεια στη ΔΟΥ Καλαμάτας. Εκεί αγροτικά μηχανήματα απέκλεισαν τις εισόδους.

Πέραν, όμως, του αποκλεισμού, οι διαμαρτυρόμενοι πέταξαν πατάτες στο εσωτερικό του κτηρίου της ΔΕΗ και αυγά στην κεντρική είσοδο της ΔΟΥ.
Στη συνέχεια αποχώρησαν για να επιστρέψουν στο μπλόκο της Μεσσήνης.

Παραμένει, πάντως, άγνωστο αν τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τούς κάλυψαν ή θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, αφού στις πρώτες τους δηλώσεις έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο οι εκπρόσωποι των αγροτών σημείωσαν πως έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος, ωστόσο οι αποφάσεις θα ληφθούν στα μπλόκα από τους ίδιους τους αγρότες. «Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα αποφασίσουμε στα μπλόκα μας», τόνισε εκπρόσωπος των αγροτών μετά το πέρας της συνάντησης.
Π.Μπ.