«Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του δημάρχου Τριφυλίας

«Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του δημάρχου Τριφυλίας

Συγκινητικός αποχαιρετισμός, την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί η μητέρα του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, Ρουμπίνη, σε ηλικία 84 ετών, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας. Η εκλιπούσα ευτύχησε στη ζωή της να δει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός της από το γιο της δήμαρχο Τριφυλίας με δημοσίευση στο facebook: «“Μάνα…”. Μια τόση δα μικρή λέξη, που της δόθηκε το μεγάλο προνόμιο και η ευλογία, να κλείνει μέσα της την ίδια τη ζωή. Και να συμβολίζει την, άνευ όρων και ορίων, ανιδιοτελή, μοναδική και άφθαρτη, στο χρόνο, αγάπη. Μια αγάπη που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, επιμένει, υπομένει και παραμένει ξεχωριστή. Μια τέτοια ξεχωριστή ΜΑΝΑ, ήσουν κι εσύ! Η μάνα η αφοσιωμένη, η δοτική, η συμπονετική και η απίστευτα δυνατή και δυναμική. Η μάνα της ακάματης προσφοράς και της υπέρμετρης αγάπης. Η μάνα η ανοιχτή αγκαλιά, το στήριγμα και το μόνιμο καταφύγιο. Η μάνα που ζούσε και ανέπνεε, όπως κάθε μάνα, για τα παιδιά της. Η μάνα που μπορούσε να σηκώσει όλα τα φορτία του κόσμου, αρκεί εκείνα να είναι καλά. Ξεκουράσου τώρα, μάνα! Καλό σου ταξίδι στο φως!».

Η εξόδιος Ακολουθία για την Ρουμπίνη Λεβεντάκη θα τελεστεί την Τετάρτη και ώρα 14:00 από τον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου (Άγιο Χαράλαμπο) στα Φιλιατρά.

Το «Θ» εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στον δήμαρχο Τριφυλίας και την οικογένεια της εκλιπούσης.

Του Ηλία Γιαννόπουλου