Γαργαλιάνοι-Φιλιατρά: Γενικές συνελεύσεις αγροτών σήμερα για συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Γαργαλιάνοι-Φιλιατρά: Γενικές συνελεύσεις αγροτών σήμερα για συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Σε γενικές συνελεύσεις καλούν σήμερα τα μέλη τους οι Αγροτικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων και Φιλιατρών για οργάνωση και συντονισμό της συμμετοχής τους στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη. «Καλούμε τα μέλη μας και τους αγρότες της περιοχής την Κυριακή 18/2 στις 7:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου μας (έναντι καταστήματος Εθνικής Τράπεζας) σε γενική συνέλευση με θέμα: Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή μας στο Παναγροτικό – Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20/2/24. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη», αναφέρεται στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών αναφέρεται: «Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στου Χανδρινού στις 5 Φεβρουαρίου από τους τέσσερις Αγροτικούς Συλλόγους της Μεσσηνίας, ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Χανδρινού αποφάσισαν από κοινού την συμμετοχή τους στην πανελλαδική κινητοποίηση που θα γίνει στην Αθήνα στις 20/2/2024.

Το συμβούλιο του Α.Σ. Φιλιατρών συνεδρίασε απόψε (σ.σ. χθες) στις 17/2/2024 στα γραφεία του και αποφάσισε έκτακτη γενική συνέλευση αύριο Κυριακή 18/2 στο Βορρέειο Πνευματικό κέντρο και ώρα 19:00, με θέμα: Συμμετοχή και προγραμματισμός κινητοποίησης Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα».

Του Ηλία Γιαννόπουλου