Κάλεσμα συμμετοχής αγροτών στην αυριανή συγκέντρωση στην Καλαμάτα

Κάλεσμα συμμετοχής αγροτών στην  αυριανή συγκέντρωση στην Καλαμάτα

Μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στους αγρότες με τα αγροτικά τους μηχανήματα, στην αυριανή συγκέντρωση στην Καλαμάτα, απευθύνουν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Μεσσήνης-Χανδρινού.

Όπως σημειώνουν σχετικά: «Το προηγούμενο διάστημα από τα μπλόκα μας, με τις κινητοποιήσεις μας και με το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, αναδείξαμε δίκαια αιτήματά μας και διεκδικήσαμε λύσεις που θα δίνουν ανάσα και θα μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα, να παράγουμε, να επιβιώσουμε. Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας με τη συμμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν σωματεία και ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στις 11.00 π.μ., στο παλιό Δημαρχείο της Αριστομένους.

Γνωρίζουμε από την πείρα μας ότι ο κοινός βηματισμός, η αλληλεγγύη, οι συντονισμένοι αγώνες με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους, μπορούν να δώσουν δυναμική και να φέρουν αποτελέσματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι χρειάζεται συνεχής αγώνας, μαζικές κινητοποιήσεις, για να έχουμε κατακτήσεις, ποτέ ο αγώνας μας δεν ήταν μία και έξω. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τις ζωές μας.

Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα συμμετοχής με τα αγροτικά μας μηχανήματα! Προσυγκέντρωση στο μπλόκο της Μεσσήνης στις 9.30 π.μ. Ενωμένοι θα νικήσουμε».