Καταψηφίζει το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών ο Μ. Χρυσομάλλης

Καταψηφίζει το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών ο Μ. Χρυσομάλλης

Την καταψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών και όχι την αποχή επιλέγει ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Μίλτος Χρυσομάλλης.

Δικαιολογώντας τη στάση του για καταψήφιση και όχι αποχή κατά την ψηφοφορία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κ. Χρυσομάλλης υποστήριξε πως «η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας παρέμεινε σταθερή στα 50 χρόνια της ιστορίας της, διότι κατόρθωσε να ενσωματώσει διαφορετικές απόψεις με επιτυχία».

«Προερχόμαστε από διάφορες πολιτικές προσεγγίσεις – φιλελεύθεροι, συντηρητικοί, κεντρώοι, δεξιοί και συνυπάρχουμε για τα πολλά στα οποία συμφωνούμε, αλλά και γι’ αυτά στα οποία διαφωνούμε και πρώτος τα αναγνωρίζει όλα ο ίδιος ο πρόεδρός μας και πρωθυπουργός. Η Ν.Δ. είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων», ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δ., για να προσθέσει: «Αυτές τις ανησυχίες φωνάζω κι εγώ σήμερα με την αρνητική ψήφο μου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Τοποθετούμαι, όμως, κατά συνείδηση και όχι απέχοντας. Δε δύναμαι να φανταστώ μια κοινωνία που ο πατέρας και η μητέρα θα αντικατασταθούν από το γονέα 1 και το γονέα 2 και τα παιδιά θα στερούνται τα οφέλη που ο πατέρας και η μητέρα από κοινού προσφέρουν. Κι αυτό για μένα είναι αξιακό. Γιατί έχουμε την ευθύνη να διατηρήσουμε ό,τι κληρονομήσαμε, να προστατεύσουμε την κοινωνία και, πάνω από όλα, τα παιδιά μας».