Κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση: “Σεβαστείτε το πένθος μας”

Κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση:  “Σεβαστείτε το πένθος μας”

Την πρώτη κοινή δήλωση μετά το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα στο οποίο έχασε τη ζωή της η Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ένας εργαζόμενος, πραγματοποίησαν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση, μέσω της οποίας ζητούν «σεβασμό στο πένθος» που βιώνουν.

Ταυτόχρονα κάνουν έκκληση για παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεση τους, ενώ δηλώνουν χαρακτηριστικά ότι «οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει».

Αναλυτικά η κοινή δήλωση Καπτα-Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση
«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. 

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε. Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας. 

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης – Δέσποινα Καρνέση»

kathimerini.gr