Λεβεντάκης – Στριμπάκος: «Επιτέλους τα Φιλιατρά θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν»

Λεβεντάκης –  Στριμπάκος: «Επιτέλους τα Φιλιατρά θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν»

Κοινό καλωσόρισμα στην έγκριση δημοπράτησης ανάπλασης της πλατείας Καποδιστρίου

«Επιτέλους τα Φιλιατρά θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν όπως τους αξίζει. Κάνουμε την αρχή ώστε η πόλη μας να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη, να ομορφύνει το κέντρο της και να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών» τονίζεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν χθες από κοινού ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γεώργιος Λεβεντάκης, με τον πρόεδρο της Δ.Κ. Φιλιατρών, Νικόλαο Στριμπάκο, καλωσορίζοντας την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για το έργο ανάπλασης της πλατείας Φιλιατρών.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Είναι ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, καθώς καλωσορίζουμε την έγκριση για τη διενέργεια διαγωνισμού των τευχών δημοπράτησης και της συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού για το έργο “Ανάπλαση της πλατείας Φιλιατρών (Πλατεία Καποδιστρίου)”, ενός έργου πνοής για την πόλη των Φιλιατρών. Επιτέλους, τα Φιλιατρά θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν όπως τους αξίζει. Κάνουμε την αρχή ώστε η πόλη μας να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη, να ομορφύνει το κέντρο της και να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών.

Αγαπητοί δημότες, το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε πράξη. Στεκόμαστε κόντρα σε αυτούς τους λίγους που προσπαθούν συνεχώς τα Φιλιατρά να μείνουν στο σκοτάδι. Αυτοί οι λίγοι, δεν είναι πατριώτες, είναι άνθρωποι “μικροί”, που όσο κι αν προσπάθησαν να σταθούν τροχοπέδη στο έργο, δεν τα κατάφεραν. Αυτή είναι μόνο η αρχή του οράματός μου. Έχουμε να χαρούμε για ακόμα περισσότερα όπως σας υποσχέθηκα. Η Τριφυλία γυρίζει σελίδα».