Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου  Μεσσηνίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον  πολυχώρο «Τριλογία» στην Καλαμάτα  η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου  Μεσσηνίας, ύστερα από την ετήσια γενική του συνέλευση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, σε κλίμα συναδελφικότητας και οι φαρμακοποιοί αγκάλιασαν και αυτή την πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, τιμώντας την με την παρουσία τους, ενώ μετά την πίτα ακολούθησε δείπνο .

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών o εφημέριος του ναού της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, πρωτοπρεσβύτερος  Κρεσφόντης Πουλόπουλος, ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και μετέφερε τις ευχές του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ. Χρυσοστόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου και η διευθύντρια Υγείας Μεσσηνίας Αικατερίνη Σπέντζουρα.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθησαν  ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτριος Τζωρτζίνης και η πρόεδρος του οδοντιατρικού  Συλλόγου Μεσσηνίας, Γεωργία Θεοδωροπούλου. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας δόθηκε τιμητική πλακέτα στην Βαϊοπούλου, υπεύθυνη του Τμήματος Φαρμάκων και Φαρμακείων, που προσφάτως συνταξιοδοτήθηκε , για την πολυετή και ευδόκιμη συνεργασία της με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας.

Συνάδελφοι και συνεργάτες από τα φαρμακεία αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, υγεία και ευημερία και άδραξαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τη δύσκολη καθημερινότητα. Επιπλέον, τα μέλη του συλλόγου ευχήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο δύναμη ώστε να μπορέσει να αναπτύξει τις δράσεις του για τα επόμενα χρόνια.

Να σημειωθεί πως το φλουρί της πίτας βρέθηκε στο κομμάτι της κας Κωνσταντίνας Κοζομπόλη (φαρμακοϋπάλληλος στο φαρμακείο Σταύρος Σταυρόπουλος). Το δώρο για φέτος ήταν μια χρυσή λίρα, την οποία παρέδωσε στην τυχερή ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Νικόλαος Ματθιόπουλος.