Παρέμβαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας στη ΔΕΗ για επανασύνδεση ρεύματος καρδιοπαθούς

Παρέμβαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας στη ΔΕΗ για επανασύνδεση ρεύματος καρδιοπαθούς

Αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Καράμπελα -πρόεδρο, Πέτρο Τσίτουρα – γραμματέα και Λεωνίδα Μπαλίκη -ταμία, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Καλαμάτας, «για την απαράδεκτη διακοπή ηλεκτροδότησης σε συμπολίτη μας, καρδιοπαθή και μέλος του Συνδικάτου».

«Είναι απαράδεκτη και απάνθρωπη η τακτική που ακολουθεί η ΔΕΗ» σχολιάζεται σχετικά. «Κόβουν το ρεύμα σε σπίτια, χωρίς να τους απασχολεί αν σε κάθε σπίτι υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας, άνθρωποι συνδεδεμένοι με μηχανήματα, άνθρωποι χωρίς ρεύμα που θα κινδυνεύουν να χάσουν την ίδια τους τη ζωή.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας, μέλος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος, δεν έχει παραιτηθεί από την πάγια θέση του ότι το νερό, το ρεύμα και η υγεία είναι κοινωνικά αγαθά.

Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην οικία-πατρικό σπίτι του συναδέλφου, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναρρωτική άδεια από την επέμβαση που έκανε για πρόβλημα στην καρδιά του. Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στη συγκεκριμένη παροχή και το διακανονισμό των οφειλών του με βάση την μισθοδοσία και τις ανάγκες του.

Προειδοποιούμε ότι για κάθε εμπόδιο – καθυστέρηση ή αρνητική απάντηση της εταιρείας θα παρέμβουμε άμεσα με δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δε δεχόμαστε να λογαριάζονται οι ζωές μας ως κόστος, δεν δεχόμαστε να ζυγίζουν τη ζωή μας με το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων».