Πολλούς έστειλαν…

Πολλούς έστειλαν…

Το Συμβούλιο Μεταθέσεων για την Αστυνομία συνεδρίασε προχθές και ο… λευκός καπνός που βγήκε φέρνει ένα και μοναδικό άτομο στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Τώρα, σε πόσα κομμάτια θα τον κόψουν αυτόν τον άνθρωπο για να μοιρασθεί σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, δεν ξέρουμε…

Πάντως, διαμαρτυρίες υπάρχουν από πολλές περιοχές και η Ομοσπονδία των Αστυνομικών εξέδωσε ανακοίνωση, όπου κατηγορεί τους αρμοδίους της Ελληνικής Αστυνομίας ότι συνεχίζουν να παίζουν με τις τύχες των πολιτών και των αστυνομικών.

«Με τακτικές του “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”, που θυμίζουν άλλες εποχές, ανακοινώσατε μηδενικές μεταθέσεις, χωρίς να λάβετε υπόψη σας τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες της κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας, ιδίως δε εκείνες που έχουν τεράστια κενά οργανικών θέσεων…

[…] Είστε φανταστικοί! Απορούμε πού βρίσκετε τόσο απόθεμα θράσους να μας μιλάτε για βελτίωση της αστυνόμευσης, όταν υπολειτουργούν ζωτικές αστυνομικές υπηρεσίες.

Όμως να θυμάστε: Μπορείτε να κοροϊδεύετε πολλούς για λίγο ή λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους για πάντα!», αναφέρει η Ομοσπονδία.
Β.Β.