Στις 100 καλύτερες σουίτες του κόσμου η Two Bedroom του Mandarin Oriental Costa Navarino

Στις 100 καλύτερες σουίτες του κόσμου η Two Bedroom του Mandarin Oriental Costa Navarino

Δύο σουίτες κορυφαίων ελληνικών ξενοδοχείων περιλαμβάνονται στην elite των προτάσεων για διαμονή σε όλο τον κόσμο και, επομένως, στην ετήσια λίστα με τις 100 καλύτερες σουίτες ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2024 του Elite Traveler. Η μία από αυτές βρίσκεται στην Costa Navarino.

Ειδικότερα, στο διακεκριμένο οδηγό, που κατευθύνει τα άτομα με εξαιρετικά υψηλό εισόδημα στο πλούσιο μωσαϊκό της παγκόσμιας πολυτελούς διαβίωσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοφιλές περιοδικό για τη λίστα με τις 100 καλύτερες σουίτες ξενοδοχείων, περιλαμβάνονται δύο ξεχωριστές προτάσεις διαμονής με ελληνική “σφραγίδα”. Η Imperial Spa Villa του Porto Zante Villa & Spa, στη Ζάκυνθο και η Two Bedroom Mandarin Pool Villa του Mandarin Oriental Costa Navarino, στην Πύλο.

Για την Two Bedroom Mandarin Pool Villa, στο Mandarin Oriental, το οποίο άνοιξε φέτος το καλοκαίρι, αποτελώντας την πρώτη “άφιξη” του πολυτελούς brand στην Ελλάδα, το Elite Traveler σημειώνει ότι αναπτύσσεται σε έκταση 3.000 τ.μ. και η διαμονή καθορίζεται στα 3.775 δολάρια.

Όσον αφορά στην πιο ακριβή σουίτα της λίστας, πρόκειται για την The Penthouse Suite, του The Post Oak Hotel στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη διαμονή να κοστίζει 125.000 δολάρια τη βραδιά.

Η σουίτα προσφέρει, μεταξύ άλλων παροχών και υπηρεσιών στους ενοίκους της, γήπεδο μπάσκετ και 28 τηλεοράσεις.

money-tourism.gr