Σύσκεψη των αγροτών σήμερα στου Χανδρινού

Σύσκεψη των αγροτών σήμερα στου Χανδρινού

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας από όλο το νομό που κατέβηκαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στη μεγάλη διήμερη κινητοποίηση  στην Καλαμάτα» σημειώνουν σε παρέμβασή τους ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης-Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού.

«Η συμμετοχή», σχολιάζουν ακόμη, «έδειξε την αποφασιστικότητα των αγροτών να αγωνιστούν για τα μεγάλα προβλήματα και την επιβίωσή τους. Επιστρέψαμε συντονισμένα στα μπλόκα μας στη Μεσσήνη και του Χανδρινού αντίστοιχα, συνεχίζουμε να τα ενισχύουμε και κλιμακώνουμε τη δράση μας, σύμφωνα με τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων που έγινε την Τρίτη 6/2/2024 στην Νίκαια της Λάρισας. Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, αγροτικούς συλλόγους, επιτροπές αγώνα του νομού, να πάρουν μαζικά μέρος στη σύσκεψη για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών μας, που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 8/2/2024 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Χανδρινού. 

Διεκδικούμε την επιβίωσή μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματά μας, συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν δεκτά. Συνεχίζουμε δυναμικά. Θα νικήσουμε».