11ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα και αύριο

11ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα και αύριο

Το 11ο Καλαματιανό Καρναβάλι φθάνει στο αποκορύφωμά του, με σημείο αναφοράς τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αύριο Κυριακή, 17 Μαρτίου. Πλήθος επισκεπτών αναμένεται το τριήμερο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με τις πληρότητες στα καταλύματα να αγγίζουν -σύμφωνα με αναφορές ανθρώπων του τουρισμού- το 100%.

Σήμερα και ώρα 11.00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία, οι μικροί φίλοι θα έχουν ευκαιρία να παίξουν προσκοπικά παιχνίδια, ενώ στη 1.00 μετά το μεσημέρι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σκοπούς της ταραντέλας από το εύθυμο καρναβαλικό καραβάνι και τη μουσική των Mattia Manco και Gianfranco Narracci, μία ομάδα του διάσημου Καρναβαλιού του Μαρτινιάνο, από τα ελληνόφωνα χωριά του Σαλέντο στην Απουλία της Κάτω Ιταλίας.

Το βράδυ και ώρα 8.00 θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση με αφετηρία από τη συμβολή της Αριστομένους με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί DJ Street  party με τον DJ PANTELIS.

Αύριο, Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, με σημείο εκκίνησης τον πεζόδρομο της Αριστομένους και κατάληξη στην κεντρική πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας. Ο Τόνι Σφίνος θα παρουσιάσει την καρναβαλική παρέλαση και αμέσως μετά θα αναλάβει τη διασκέδαση του κοινού, παρέα με την μπάντα του, τους Playmates.

Δείτε ΕΔΩ τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμισείς.