Διασυρμός της Καλαμάτας από τα Χανιά με 5 γκολ

Διασυρμός της Καλαμάτας από τα Χανιά με 5 γκολ

Μια μαύρη σελίδα για την ιστορία της ομάδας της Καλαμάτας, γράφτηκε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο της παραλίας όπου η ομάδα ηττήθηκε με το βαρύ 0-5 από τα Χανιά, για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Super League 2

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάναλης με δυνατό σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 8′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάτσε έκανε το 2-0.

Στο 37’ και ενώ η Καλαμάτα βρέθηκε κοντά στη μείωση του σκορ, μετά από νέο λάθος της άμυνας έγινε το 0-3 με σκόρερ τον Νίλι.

Στο ημίχρονο αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι της Καλαμάτας που αποχώρησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες προς τους παίκτες,

ενώ στο 71’ ο Μιούλερ έκανε το 0-4 με την Καλαμάτα να έχει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ με πέναλτι του Μπαράλες στο 75’ που όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Ο θρίαμβος των Χανίων ολοκληρώθηκε στο 86’ με σκόρερ πάλι τον Μιούλερ που έκανε το 0-5 και τον κόσμο να χειροκροτά τους φιλοξενούμενους, ενώ υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο της Καλαμάτας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ λ.τ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασάς, Μπαράλες.
Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Κατσούρρι), Νίλι (65′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.

Επόμενο παιχνίδι για τα Play Off είναι την Τετάρτη με την Ηλιούπολη στο γήπεδο της παραλίας.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι με το ίδιο σκορ στις 31 Μαρτίου 2019 είχε χάσει η Καλαμάτα στον Ασπρόπυργο.