Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: Συναυλία από το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο»

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας: Συναυλία από το Γυναικείο  Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο»

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 9.00 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, τη συναυλία «Ο Χαρταετός του Φεγγαριού». Μια μοναδική εκδήλωση που αναδεικνύει την ομορφιά και τη δύναμη της γυναικείας φωνής.

Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά θα τιμηθεί η γυναικεία δημιουργικότητα, όπως και ο αγώνας για ισότητα και δικαιοσύνη, μέσα από ένα εκλεκτό ρεπερτόριο μουσικών κομματιών από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση «Ο Χαρταετός του Φεγγαριού» δεν είναι απλώς μια συναυλία. Είναι μια δήλωση αγάπης και εκτίμησης προς όλες τις γυναίκες, μια πρόσκληση να ενωθούμε μέσα από την τέχνη και να εορτάσουμε τη διαχρονική συνεισφορά τους στην κοινωνία και τον πολιτισμό.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 ευρώ, 5 ευρώ: 12-18 ετών, φοιτητές, πολύτεκνοι, άνω των 65 ετών. Δωρεάν: Άνεργοι, παιδιά έως 12 ετών και μαθητές του Ωδείου.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την υποστήριξη της συμμετοχής του «Μελιφώνου» σε φεστιβάλ και συνεργασίες στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κρήτη κατά το έτος 2024. Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 6951848757. Δευτέρα- Παρασκευή 10.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00