Επαναλειτουργεί η Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

Επαναλειτουργεί η Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων ενημερώνει για την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής ύστερα από ένα διάστημα παύσης της λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος αναφέρει: «Αγαπητοί συμπολίτες, o Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η Φιλαρμονική  μας – ύστερα από ένα διάστημα παύσης της λειτουργίας της – θα ανοίξει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ. για να υποδεχτεί και πάλι τους μαθητές και τους μουσικούς της, ώστε να συνεχίσει το μακροχρόνιο πολιτισμικό έργο της.

Το ενδιαφέρον του νεοεκλεγμένου Τοπικού Συμβουλίου και της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν η αιτία να συζητήσουμε αναλυτικά για τα προβλήματα που είχαν προκύψει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και να δρομολογήσουμε από κοινού τις απαραίτητες λύσεις. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαργαλιάνων Αριστομένη Καραχάλιο και το δήμαρχο Τριφυλίας, Γεώργιο Λεβεντάκη, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν και κατανόησαν τα προβλήματά μας, έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον και προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που οδήγησαν στην επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής.

Με αρχιμουσικό τον κ. Σωτήρη Αλεξόπουλο και με στόχο να συμβάλλουμε στην εύρυθμη λειτουργία και πρόοδο του παλαιότερου μουσικού σχολείου της πόλης μας, η Φιλαρμονική μας ξεκινάει ένα νέο κύκλο μαθημάτων, προβών και προετοιμασίας, για να καλύψει όλες τις εθνικές και τοπικές εορτές, επετείους, συναυλίες και εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την αγάπη, τη στήριξη και το ενδιαφέρον τους όλα αυτά τα χρόνια και προσκαλούμε τους μαθητές από τη Γ’ Δημοτικού και άνω να εγγραφούν, καθώς και όσους παρακολουθούσαν θεωρητικά μαθήματα να επανέλθουν. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για να συνεχίσουμε πάλι δυναμικά και να κρατήσουμε τη Φιλαρμονική μας ψηλά όπως της αξίζει».
Η.Γ.