Μαθητές από την Κωνσταντινούπολη στη Μεσσηνία

Μαθητές από την Κωνσταντινούπολη στη Μεσσηνία

Στην πόλη της Καλαμάτας και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας βρίσκονται από χθες το πρωί μαθητές του Ζωγράφειου Λυκείου, της Μεγάλης του Γένους Σχολής, του Ζάππειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης και του Γυμνασίου και Λυκείου Ίμβρου.

Οι μαθητές επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μεσσηνία με την υποστήριξη και αρωγή του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

Στους εκλεκτούς επισκέπτες επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, στην οποία παρέστη εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας ο πρωτοσύγκελλος, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, καλωσορίζοντας τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης που ετοίμασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας ο π. Φίλιππος προσέφερε εκ μέρους του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου από ένα στυλό σε όλους τους μαθητές των σχολείων της Πόλης και ευχήθηκε καλή διαμονή, ενώ εξήρε την πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» για τη φιλοξενία των ομογενών μαθητών.