Μυτσκίδης: «Διαφορετικοί αγώνες τα πλέι οφ, πιστεύω ότι θα έχουμε καλή κατάληξη»…

Μυτσκίδης: «Διαφορετικοί αγώνες τα πλέι οφ, πιστεύω ότι θα έχουμε καλή κατάληξη»…

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Pre League βόλεϊ γυναικών, με τον Απόλλωνα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του υποδεχόμενος το Σάββατο 30 Μαρτίου την Κόρινθο. Όλα έχουν κριθεί με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει εδώ και μερικές εβδομάδες την άνοδο και τα ζευγάρια των πλέι οφ να έχουν «κλειδώσει» με Αμαζόνες-ΖΑΟΝ και Μίλωνα-Απόλλωνα.

Η καλαματιανή ομάδα προέρχεται από μια «επαγγελματική» νίκη μέσα στην Κηφισιά, επί του ΖΑΟΝ, επιβεβαιώνοντας μια σταθερά ανοδική πορεία για το συγκρότημα που προπονεί ο Μπάμπης Μυτσκίδης. Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο «Θ» ανέφερε σχετικά: «Κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση και γι’ αυτό κερδίσαμε εύκολα. Απέναντι σε μια ομάδα που μας είχε κερδίσει στην έδρα μας, αυτή τη φορά δε δώσαμε κανένα δικαίωμα. Αυτό τον Απόλλωνα θέλουμε να βλέπουμε». Ο Απόλλωνας έδειξε να ενσωματώνει και να αξιοποιεί και τις παίκτριες που ήρθαν τους τελευταίους μήνες, όμως προέκυψε με την Μπαρμπάνοβα, η οποία είχε τεθεί εκτός μάχης στα τελευταία παιχνίδια, λόγω προβλήματος στη μέση. Ωστόσο, η πολύπειρη Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει τα πλέι οφ.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Πανιώνιο στην Α1, ο Μπάμπης Μυτσκίδης πρόσθεσε: «Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και σε πρώτη φάση να κλείσουμε θετικά και τον αγώνα με την Κόρινθο. Τα σημαντικά θα ακολουθήσουν τον Απρίλιο, οπότε θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα, μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Ο Μίλωνας ενισχύθηκε πάρα πολύ (σ.σ. το Γενάρη απέκτησε την Καλντερόν, η οποία έμεινε ελεύθερη από την ΑΕΚ) και θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Θεωρώ ότι και οι τρεις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Αμαζόνων, που αναμένεται ότι θα είναι στον τελικό, είμαστε ισοδύναμες και ότι οι αγώνες των πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Είναι πολύ ψυχοφθόρα κι εκεί παίζει περισσότερο ρόλο η αγωνιστική μέρα στην οποία θα βρεθεί κάθε ομάδα, οι λεπτομέρειες και το ποιος θέλει περισσότερο την άνοδο.

Για εμάς ήταν μια κάπως περίεργη χρονιά, έχουμε καταφέρει όμως να βρούμε τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή κατάληξη»…

Pre Laegue βόλεϊ γυναικών
Η τελευταία αγωνιστική, Σάββατο 30 Μαρτίου
Απόλλων Καλαμάτας – ΑΣΠ Κόρινθος
Αιγάλεω – ΖΑΟΝ
Φιλαθλητικός Πρέβεζας – Πανιώνιος
ΑΣ Ελπίς – ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση
Πορφύρας –Αμαζόνες
ΦΟ Βριλησσίων – ΑΟΝΣ Μίλων