Νίκησε τα Βριλήσσια ο Απόλλωνας και πάει Κηφισιά

Νίκησε τα Βριλήσσια ο Απόλλωνας και πάει Κηφισιά

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικούς διάρκειας της Pre League και ο Απόλλωνας έκανε το «χρέος» του, κερδίζοντας το Σάββατο με 3-0 σετ τον ΦΟ Βριλησσίων στο Κλειστό της Παραλίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, ο χαμός της οποίας συγκλόνισε τον κόσμο του βόλεϊ. Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία στο γήπεδο του γιού του αείμνηστου προέδρου της Μαύρης Θύελλας και του Μεσσηνιακού, Σταύρου Παπαδόπουλου. Ο Ντάνυ είχε στο παρελθόν στηρίξει την ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού και έκτοτε διατηρεί δεσμούς με το συγκεκριμένο τμήμα των «πρασίνων».

Τα σετ: 25-21, 27-25, 25-18.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Φάκη, Κοκότη, Καραφουλίδου, Ριμπέιρο, Αρβανιτοπούλου, Θεοδωράκη/ Ν. Γιόλλα, Μαυροειδή, Αποστολοπούλου, Καραμούντζου.

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Κώστας Λιώσης): Μικρουδάκη, Κούση, Μικέλη, Σόουζα, Κασιάνο, Ερωτα / Καραβοκύρη (λ), Ανυφαντή, Δημητρακάκου, Μολυβιάτη, Τριγωνίδου (λ).

-Επόμενος αγώνας για τον Απόλλωνα στην Κηφισιά με τον ΖΑΟΝ (16/3, 6 μ.μ.), την ομάδα που θα συμπληρώσει μαζί με τις Αμαζόνες και το Μίλωνα την 4άδα τω πλέι οφ, ενώ το καλαματιανό συγκρότημα θα κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος υποδεχόμενο την Κόρινθο (30/3)