«Ο Ευκλής»: Οι δράσεις πεζοπορικού τμήματος κατά το Μάρτιο

«Ο Ευκλής»: Οι δράσεις πεζοπορικού  τμήματος κατά το Μάρτιο

Δύο ενδιαφέρουσες εξορμήσεις και μια βραδιά αποκριάτικου ξεφαντώματος έχει προγραμματίσει για το μήνα Μάρτιο ο Σύλλογος Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής».

Ειδικότερα:
3: Πεζοπορική και πολιτιστική εξόρμηση στην Κορινθία, με ανάβαση στο κάστρο του Ακροκορίνθου, στο Πεντεσκούφι και επίσκεψη στην Αρχαία Κόρινθο. Στην δράση μπορούν να συμμετάσχουν και εκδρομείς, που θα περιηγηθούν τον Ακροκόρινθο, τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου.

Τσικνοπέμπτη 7: Μασκέ αποκριάτικο πάρτι με θέμα «Άραβες και Χανούμισσες» στην ταβέρνα «Τα Καβουράκια» στη Μικρή Μαντίνεια. Η βραδιά κρύβει μια μεγάλη έκπληξη!

-24: Πεζοπορία για όλη την οικογένεια από τη Στεμνίτσα έως το Ελληνικό στη Γορτυνία. Επίσκεψη στον πολυχώρο «Αρκαδιανή» και στο Μουσείο Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Ψάρι Τρικολώνων Αρκαδίας.

Πληροφορίες, απογευματινές ώρες, στην κα Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου) στα τηλέφωνα: 27210 90627 και 697 425 2234 ή στο Fb: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ και στο instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas.