Παράπονα στα Φιλιατρά για την ισοφάριση της Μαρκό

Παράπονα στα Φιλιατρά για την ισοφάριση της Μαρκό

Αν και προηγήθηκε με 2-0 η Εράνη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Φιλιατρών, η Μαρκό κατάφερε να «αποδράσει» με το βαθμό της ισοπαλίας, με τους Τριφύλιους όμως να εκφράζουν πολλά παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις.

Η συνάντηση ήταν για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος), με την Εράνη να παραμένει χαμηλά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η επόμενη αγωνιστική πρόκληση θα ακολουθήσει στα Μέγαρα την προσεχή Κυριακή.

Το «ρεπορτάζ» της ομάδας των Φιλιατρών για το σημερινό παιχνίδι αναφέρει:
Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα μας απέναντι στην Μαρκό, σε ένα παιχνίδι με αρνητικούς πρωταγωνιστές την διαιτητική τριάδα από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Οι ποδοσφαιριστές του Θεόδωρου Γιακαλή μπήκαν αποφασισμένοι, επέβαλαν τον ρυθμό τους και ροηγήθηκαν στο 27’ με αυτογκόλ, προϊόν της συνολικής πίεσης που ασκούσαν από την έναρξη της αναμέτρησης. Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό, το 2-0 εξελίχθηκε στο 35ο λεπτό, ως φυσικό επακόλουθο με απ’’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμπέτσου.
Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 και έκτοτε ανέλαβε δράση ο διαιτητής. Αρχικά ακύρωσε τον επόπτη γραμμής που έδωσε offside από καταφανέστατη θέση και μέτρησε γκολ στον Μαρκοπουλιώτη για το 2-1 στο 47’ με την αιτιολογία: «Αποφασίζω εγώ!». Εν συνέχεια έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη περίπτωση πέναλτι πάνω στον Κωνσταντόπουλο, σε μια φάση που προσέβαλε τη νοημοσύνη των παρεβρισκομένων. Η Εράνη άγγιξε το 3-1, χάνοντας σπουδαίες κλασικές ευκαιρίες με τους Καραμπέτσο, Κουτσιανούλη, Κωνσταντόπουλο και Φάκκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Μαρκό ισοφάρισε σε 2-2 με τον Γιαννιτσάνη να εκμεταλλεύεται τις κόντρες στο 80ό λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας όπως επίσης και στους ποδοσφαιριστές της Μαρκό που απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Πετρόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης (57’ Σινάνι), Μπινιώρης, Mrozcko, Μπουρδέκας, Κουτσιανούλης (88’ Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος (85’ Φλαρίωτης), Φάκκης, Γκεβόρι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος.

Γ’ Εθνική– 3ος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής
Εράνη Φιλιατρών – Μαρκό 2-2
ΠΑΣ Κόρινθος – Βύζας Μεγάρων 2-0
ΑΕ Μυκόνου – Παναργειακός 0-1
ΠΑΟ Βάρδας – Ρόδος 1-0
Θύελλα Ραφήνας – Ελλάς Σύρου 2-1
Πανελευσινιακός – ΑΟ Πυλίου Κω 1-0
ΑΕΡ Αφάντου – Παναιγιάλειος 3-1
Αστέρας Βάρης – ΑΕ Ερμιονίδας 3-0
ΑΕ Μεσολογγίου – Ιάλυσος Ρόδου 0-3

Η βαθμολογία
1.ΠΑΣ Κόρινθος 54
2.Παναργειακός 51
3.Ρόδος 48
4.Θύελλα Ραφήνας 48
5.Παναγιάλειος 44
6.Αστέρας Βάρης 43
7.Ελλάς Σύρου 39
8.ΑΕΡ Αφάντου 36
9.Ιάλυσος 36
10.Μύκονος 36
11.ΠΑΟ Βάρδας 36
12.Μαρκό 32
13.Πανελευσιακός 31
14.ΑΟ Πυλίου Κω 26
15.Βύζας Μεγάρων 24
16.Εράνη Φιλιατρών 18
17.ΑΕ Ερμιονίδας 17
18.ΑΕ Μεσολογγίου 3

Η επόμενη αγωνιστική
Βύζας Μεγάρων – Εράνη Φιλιατρών
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Μυκόνου
ΑΣ Ρόδος – Πανελευσινιακός
Ελλάς Σύρου – Κόρινθος
Παναργειακός – Θύελλα Ραφήνας
ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΕΡ Αφάντου
Παναιγιάλειος – Αστέρας Βάρης
ΑΕ Ερμιονίδας – Ιάλυσος Ρόδου
Μαρκό – ΑΕ Μεσολογγίου