Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΞΩΘΙ του χωρίου Αγίου Σώστη κατ’ αναφοράν του προέδρου της ομωνύμου κοινότητος ανευρέθη εκτεθειμένον αρτιγέννητον βρέφος θήλυ το οποίον παρεδόθη εις τον πρόεδρον της κοινότητος, ίνα μεριμνήση δια την διατροφήν και φύλαξίν του.

-ΟΙ αναβληθέντες διαγωνισμοί Εποπτών Αγροφυλακής Αγρονόμων ωρίσθησαν των μεν εποπτών δια την 7η Απριλίου, των δε Αγρονόμων δια την 28η ιδίου μηνός.

-ΧΘΕΣ την πρωίαν εγένετο η ορκωμοσία των προσελθόντων κληρωτών της κλάσεως 1929 β΄. Κατά την ορκωμοσίαν παρέστησαν αι αρχαί της πόλεώς μας, οι ιερείς της Υπαπαντής. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ωμίλησεν ο Διοικητής του Συντάγματος προς τους κληρωτούς όστις δι’ εμπνευσμένω λόγω ανέπτυξε τον προορισμόν και την αποστολήν του Έλληνος στρατιώτου.

-ΤΑ χάλια της οδού Λεΐκων είναι απερίγραπτα. Όχι μόνον τροχοφόρα, αλλά ούτε και τετράποδα δεν είναι δυνατόν να διέλθουν εξ αυτής. Δεν γνωρίζομεν εις τίνος την αρμοδιότητα υπάγεται, διότι είναι τόσαι πολλαί αι αρμοδιότητες ώστε φοβούμεθα μήπως συγκρουσθώσιν. Αλλά οιοσδήποτε και αν είναι αρμόδιος, πρέπει, τέλος πάντων, να λάβη μέτρα δια την επιδιόρθωσίν της.