Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής»: «Χρυσοί» οι Λυριντζής και Κανελλόπουλος στην 1η Ανάβαση Υμηττού

Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής»: «Χρυσοί» οι Λυριντζής και Κανελλόπουλος στην 1η Ανάβαση Υμηττού

Το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου ο Φίλιππος Κωνσταντίνος Λυριντζής και ο Σταύρος Κανελλόπουλος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής» έλαβαν μέρος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 1η Ανάβαση Υμηττού (10,6 χλμ.).

Αμφότεροι είχαν εντυπωσιακή παρουσία, με τον Λυριντζή να κατακτά την πρωτιά στη γενική και φυσικά να παίρνει την 1η θέση στην κατηγορία του (Μάστερ Α΄), ενώ νικητής στην κατηγορία Μάστερ Β’ αναδείχθηκε ο Κανελλόπουλος.

Τον αγώνα τον διοργάνωσαν με επιτυχία το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής – ΑΣΑΠ – Santa Athletic Club. 

Το ρόστερ του τμήματος ποδηλασίας για την χρονιά 2024
Η Διοίκηση του Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής» είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την σύνθεση των 27 αθλητριών και αθλητών, που θα στελεχώσουν το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του σωματείου για την νέα χρονιά 2024 και αυτοί είναι:

Οι αθλήτριες Claire Josquin και Τριάντου Αγγελική – Αντιγόνη, καθώς και οι αθλητές: Βεργετόπουλος Παναγιώτης, Γκόνης Φώτιος, Γκότσης Ανδρέας, Γκουλούσης Χαράλαμπος, Ελευθερίου Ελευθέριος, Καούνης Δημήτριος, Κεφάλας Αριστόδημος, Κλείδωνας Γεώργιος, Κανελλόπουλος Σταύρος, Λαχανάς Παναγιώτης, Λούζης Κωνσταντίνος, Λυριντζής Κωνσταντίνος – Φίλιππος, Μαρίνης Πολυχρόνης, Μπελογιάννης Γεώργιος, Μυστριώτης Βασίλειος, Νέζης Παναγιώτης, Νικολακόπουλος Ιωάννης, Πετρακόπουλος Ιωάννης, Πολυπαθέλλης Γεώργιος, Ρήγας Νικόλαος, Σαράντης Χρήστος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σταμάτης Παντελεήμων, Τσούτσο Θεόδωρος και Ψωματάρης Γεώργιος.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς για την νέα χρονιά, οι οποίοι είναι: People, Luna Lounge, ΧΑΡΜΑ, Coffee Syndicate, Basement Bike Shop, Tzitziki, Mythos Villas, a:mano, best 97.3, drugstore.gr και Gkizas ( G.P.), επίσης εύχεται σε όλες και σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν.