Σήμερα στα Φιλιατρά Εράνη-Ελλάς Σύρου

Σήμερα στα Φιλιατρά Εράνη-Ελλάς Σύρου

Η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανοίγει σήμερα Τετάρτη 13/3 στα Φιλιατρά, καθώς ο αγώνας της Εράνης με την «Ελλάς» Σύρου που προπονεί ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ορίστηκε εκτάκτως μεσοβδόμαδα (έναρξη 3 μ.μ. στο παλιό γήπεδο), λόγω του 3ημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

«Το φορμαρισμένο συγκρότημα» αναφέρουν στο κάλεσμά τους για το σημερινό αγώνα οι υπεύθυνοι της Εράνης «με την πλειάδα ικανότατων ποδοσφαιριστών στο δυναμικό του διασταυρώνει τα ξίφη της με την ομάδα μας, που μέσα στην έδρα της θα αναζητήσει το μάξιμουμ των βαθμών.

Το φίλαθλο κοινό της Τριφυλίας θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, σε μια ημέρα δίχως ουδεμία άλλη αγωνιστική δράση στην ευρύτερη περιοχή». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάς Σύρου «σκόρπισε» την περασμένη Κυριακή με 4-1 την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Την απογευματινή αναμέτρηση στα Φιλιατρά ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Κουρτέσης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Ντάβαρη και Κορδά από την Ηλεία.

Οι υπόλοιποι αγώνες του 3ου Ομίλου έχουν οριστεί να διεξαχθούν Σάββατο, ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός της συνάντησης ΑΕ Μυκόνου-Θύελλα Ραφήνας.