Τάσεις 2024 που θα δούμε παντού

Τάσεις 2024 που θα δούμε παντού

Είσαι μια fashionista που ανυπομονεί να ανανεώσει τη ντουλάπα της για το 2024; Εάν ναι, τότε σίγουρα δεν θες να παραλήψεις να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο διότι εδώ θα μπορέσεις να βρεις όλες τις τάσεις και τα trend που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Με τη παρακάτω λίστα θα μπορέσεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου κάθε κομμάτι που σου λείπει ώστε να έχεις το απόλυτο in look σε κάθε σου έξοδο.

  • Animal print 

Η τάση που φέτος μπορούμε να πούμε ότι έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει αρκετά είναι ως γνωστόν τα animal print. Σε κάθε runway show αλλά και στους δρόμους βλέπουμε καθημερινά όλες οι γυναίκες να ροκάρουν με τα συνολάκια τους φορώντας leopard, zebra, crocodile και snake prints είτε σε μπλούζες, παντελόνια αλλά και τσάντες. Φυσικά όλα αυτά τα ιδιαίτερα κομμάτια πλέον μπορούμε να τα βρούμε στην αγορά φτιαγμένα από Vegan leather έτσι ώστε να συμβαδίζουμε και με την «τάση» του να προστατεύουμε το περιβάλλον και να μειώνουνε το αντίκτυπο που έχουμε προς αυτό.

  • Eco friendly ρούχα 

Οι καταναλωτές πλέον στην αγορά και κυρίως η νέα γενιά στη προσπάθεια τους να βοηθήσουν το περιβάλλον προσπαθούν να ψωνίσουν σε μαγαζιά που πουλάνε second hand ή eco friendly ρούχα. Έτσι λοιπόν μια από τις τάσεις που μπορούμε να προσθέσουμε στις συνήθειες είναι να επιλέγουμε την αγορά βιώσιμων ρούχων. Σήμερα, ακόμα και σε μεγάλα καταστήματα μπορούμε να βρούμε όλοι μας τέτοια pieces τα οποία πραγματικά δεν διαφέρουν σε τίποτα με τα υπόλοιπα παρά μόνο στο ότι είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Κόκκινο καλσόν

Μια από τις πιο ιδιαίτερες και sexy τάσεις που θα δούμε αυτή τη σεζόν και κυρίως σε βραδινές εμφανίσεις είναι το κόκκινο καλσόν. Όλα τα trendy κορίτσια επιλέγουν να συνδυάσουν την αγαπημένη τους μαύρη φούστα ή φόρεμα με ένα πολύ όμορφο και κομψό κόκκινο καλσόν δημιουργώντας ένα απίστευτα feminine outfit. Μπορεί να φορεθεί με μπαλαρίνες, γόβες ή για ένα ακόμα πιο in look με mules.

  • Metallics

Ένα από τα πιο in κομμάτια που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας είναι ένα ρούχο με μεταλλική υφή. Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία ρούχων σε metallics όπως για παράδειγμα jeans, βραδινά μπλουζάκια, τσάντες και φυσικά αξεσουάρ. Το trend με τις μεταλλικές υφές ξεκίνησε το 2023 αλλά βλέπουμε να συνεχίζει δυναμικά να τραβάει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις και για φέτος πράγμα που σημαίνει πως θα θέλουμε να έχουμε ένα τέτοιο piece στη συλλογή μας.