Αρχή με ήττα στο Μίλωνα για Απόλλωνα και …όλα για όλα το Σάββατο στην Καλαμάτα


Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και τη διεκδίκηση του 1ου σετ μέχρι το τέλος, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να σπάσει την έδρα του Μίλωνα στα πλέι οφ της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Ίσως ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν η καλαματιανή ομάδα κατόρθωνε να κάνει το 0-1, όμως δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να επικρατήσουν με 25 – 22. Το 1-0 έφερε στη συνέχεια την κατάρρευση της καλαματιανής ομάδας, με τον Μίλωνα να κάνει επίδειξη δύναμης με 3-0 σετ, κερδίζοντας 25 – 15 και  25 – 18 τα επόμενα δύο σετ. Με τα χρώματα του Μίλωνα αγωνίστηκε η Μαρία Θεοδωρακέα, ενώ στον πάγκο κάθισε η Σοφία Καρακύκλα.

Ο Μπάμπης Μυτσκίδης παρέταξε τον Απόλλωνα με τις Καραφουλίδου, Θεοδωράκη, Ριμπέιρο, Φάκη, Αρβανίτη, Κοκκότη,στην αρχική 6άδα, λίμπερο τη Ν. Γιόλα, λίγο έπαιξε η Μπαρμπάνοβα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Μαυροειδή, Αποστολοπούλου, Ευθυμιοπούλου λ., ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Ειρ. Γιόλλα και Κάκκα.

Το ραντεβού έχει ανανεωθεί για την Καλαμάτα και το Κλειστό της Παραλίας το προσεχές Σάββατο στις 6 μ.μ. για το 2ο ημιτελικό.

«Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που είχαμε να πάρουμε το 1ο σετ κι αυτό ήταν καθοριστικό. Στη συνέχεια ο Μίλωνας μας πίεσε πολύ στο φιλέ, ήταν πολύ καλύτερος σε όλα τα επίπεδα και δίκαια έφτασε στη νίκη. Θα δούμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσουμε το Σάββατο να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, ώστε να ισοφαρίσουμε τις νίκες και να πάμε σε τρίτο παιχνίδι στο Μίλωνα, όπου θα κριθούν όλα», σχολίασε ο Μπάμπης Μυτσκίδης στο «Θ», μετά το χθεσινό παιχνίδι.

-Στον άλλο ημιτελικό οι Αμαζόνες κέρδισαν τον ΖΑΟΝ με 3-0 σετ: 25 – 17 ,  25 – 9 ,  25 – 17.