Διαγωνισμός Ανακύκλωσης στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Διαγωνισμός Ανακύκλωσης  στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Διαγωνισμό ανακύκλωσης διοργανώνει ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO.

Με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος ο εν λόγω διαγωνισμός αποτελεί μια κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8.00 το βράδυ την Κυριακή 14 Απριλίου στο χώρο της Έκθεσης (περίπτερο 5 –  ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Κτήριο ΓΕΑ ΑΕ)  και θα λάβουν για τη μεγαλύτερη συμμετοχή τους στα ανακυκλώσιμα υλικά (μέταλλο-πλαστικό-γυαλί), μέσω του υπερσύγχρονου «Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών» που θα βρίσκεται τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO, τα παρακάτω δώρα:

α) 1 Tablet

β) 1 Smartwatch

γ) 1 Action Camera

Έναρξη Διαγωνισμού: 10/4, ημέρα Τετάρτη & ώρα 5.00 μ.μ. Λήξη Διαγωνισμού: 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή & ώρα 7.00 μ.μ. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 4.00 – 9.00 μ.μ. Σάββατο & Κυριακή: 10.00 π.μ – 9.00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τους τρόπους συμμετοχής στο διαγωνισμό θα βρει κανείς στην ιστοσελίδα fodsapel.gr, στο φυλλάδιο (στο περίπτερό μας 5  στην Έκθεση), καθώς και από τις υπεύθυνες στο Πολυκέντρο Ανακύκλωσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης.