Έκλεψαν αυτοκίνητο και έκαναν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Μεσσήνη

Έκλεψαν αυτοκίνητο και έκαναν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Μεσσήνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών μασκοφόρων που λήστεψαν την υπάλληλο περιπτέρου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης με την απειλή όπλου.

Στις 3 περίπου τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα λευκό αυτοκίνητο πλησίασε την περιοχή που βρίσκεται το περίπτερο και από αυτό κατέβηκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face.

Ο ένας από αυτούς κρατούσε κυνηγετικό όπλο και απείλησε την 40χρονη αδελφή του ιδιοκτήτη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο, μιας και λειτουργεί 24 ώρες. Με την απειλή του όπλου οι ληστές άρπαξαν 500 ευρώ, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας που ανέλαβε την υπόθεση, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από σημείο κοντά στον τόπο της ληστείας. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε εντοπισθεί κάποιο επιπλέον στοιχείο, ούτε το κλεμμένο αυτοκίνητο. 
Β.Β.