Επιστολή Παναγιώτη Αδαμόπουλου για κλείσιμο δικαστηρίων της Τριφυλίας

Επιστολή Παναγιώτη Αδαμόπουλου  για κλείσιμο δικαστηρίων της Τριφυλίας

Επιστολή αναφορικά με το κλείσιμο δικαστηρίων της Τριφυλίας απέστειλε ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, στο δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, όπως και στο Δικηγορικό Σύλλογο της περιοχής.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του: «Αξιότιμε δήμαρχε κ. Λεβεντάκη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αγαπητέ φίλε πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Θανάση Πετρόπουλε και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου,

αγαπητές φίλες και φίλοι συμπατριώτες μου, κάθε ενέργεια που συρρικνώνει υπηρεσίες στην περιοχή μας, συρρικνώνει τη ζωή στον τόπο μας σε όλες τις εκφάνσεις της, επιφέρει το μαρασμό και την υπανάπτυξη, ακυρώνει την προοπτική. Το επικείμενο κλείσιμο δικαστηρίων της Κυπαρισσίας δεν είναι μια απλή διοικητική απόφαση. Είναι μια απόφαση πολιτική με αρνητικές επιπτώσεις στον τόπο μας.

Δεν μπορεί από τη μια να μας λένε για περιφερειακή ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας, να συζητάμε τρόπους αντιμετώπισης του δημογραφικού και των  αυξημένων τάσεων φυγής νέων ανθρώπων και από την άλλη να συνεχίζουν αμετανόητα την πρακτική της συρρίκνωσης.

Επικαλούμενοι τη μείωση του κόστους, αδιαφορούν παντελώς για το κόστος στη ζωή μας και τις επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία μας. Στον αγώνα σας συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, να παρέμβουμε, να διεκδικήσουμε».